Bitcoin, ontologia, Dogecoin-hinta-analyysi: 12. syyskuuta

Bitcoin kävi kauppaa 10 400 dollarin vastustasonsa alapuolella lehdistöaikana. Jos se onnistuu palauttamaan tason tukena, se voi nousta pohjoiseen 11 200 dollariin vetämällä mukanaan muun markkinan. Lisäksi kun Ontologian kysyntä nousi WING-rahakkeiden ansaitsemisen takana, Dogecoinilla oli merkkejä laskusta ja se näytti suuntaavan kohti uutta arvonlaskua.

Bitcoinin kaupankäynnin arvo oli 10 341 dollaria, lehdistöajankohtana, ja hieman alle vastustason 10 400 dollaria

Tilavuusprofiilin näkyvä alue osoitti, että jos BTC palauttaa tason 10,400 dollaria, se voisi nopeasti pudota ylöspäin 11200 dollariin, koska tällä alueella ei ollut viime aikoina paljon kaupankäyntiä.

Bitcoinin valvontapiste, kuten VPVR korosti, oli 11 745 dollaria. Viimeisen kuukauden aikana 11 800 dollaria on ollut tärkeä taso, koska BTC käytti tätä tasoa ponnahduslautana kiipeämään viimeisen kerran yli 12 000 dollaria.

10 200 dollaria voi toimia myös tärkeänä tukitasona, kun taas BTC on toistaiseksi puolustanut voimakkaasti 10 000 dollaria.

Jos peräkkäiset kaupankäyntiistunnot ovat lähellä $ 10,400 BTC: lle, se voi johtaa siihen, että ostajat astuvat sisään lähellä sen vastustustasoa.

Ontologia teki vahvoja voittoja, kun se purjehti vastarinta-alueidensa ohitse. Kirjoitushetkellä se kävi kauppaa $ 0.84: ssä, kun se oli kohdannut jonkin verran vastustusta $ 0.85 -vyöhykkeen ympärillä.

Lisäksi DMI osoitti, että vahva nousutrendi oli käynnissä. ADX (keltainen) oli selvästi yli 20, kun taas + DMI (sininen) oli myös yli -DMI (vaaleanpunainen)

Ontologian kehittäjät ovat aina mainostaneet ontologiaa korkean suorituskyvyn estoketjuna. Viime viikolla Wing, ontologiaan perustuva DeFi-alusta, julkaisi julkaisun . Samaa varten rahakkeita, joiden arvo oli 67,99 miljoonaa dollaria, oli talletettu Wing Flashpooliin, lehdistön aikaan, ansaitsemaan WING-rahakkeita.

DOGE osoitti piilevää laskusuuntaista eroa, kun sen hinta teki matalammat korkeudet, kun taas RSI (momentti-indikaattori) rekisteröi korkeammat korkeudet kaavioissa. Tämän korosti myös valkoinen trendiviiva, RSI: n ollessa neutraali arvo 50.

DOGE oli pudonnut tukitasonsa yläpuolelle 0,0032 dollariin ja kaupankäynnin kohteena oli kirjoitushetkellä 0,0027 dollaria.

Tällainen laskeva ero voi saada DOGE: n pudottamaan edelleen kaavioihin löytääkseen tukea noin 0,0026 dollarin tasolla.